JUNI

 

 

CREATE DANSSPEKTAKEL

JUNI

 

Dansgroep  CREATE ( 4 j tot …) slaagt er jaar na jaar in om een prachtig dansspektakel te brengen.

De dansgroep, onder de deskundige leiding van Franca Vanderhaeghe, brengt verschillende choreografieën die hun oorsprong vinden in diverse culturen en tijdperken.

Dansgroep CREATE kan op een groot aantal sympathisanten rekenen die zich belangeloos inzetten met het maken van de kostuums, het verzorgen van de verlichting, de grime, etc. De jaarlijkse voorstelling is dan ook de belangrijkste fondsenwerving van deze dansgroep. 

+ Meer details »
 

Mourning After

JUNI

 

'Mourning after' is de tweede afstudeervoorstelling van Elena Van Leuven aan de Toneelacademie Maastricht.

Twee vrouwen putten zichzelf fysiek uit op de tonen van het strijkkwartet Der Tod und das Mädchen van Franz Schubert. Samen experimenteren en flirten ze met de grenzen van therapie.

Credits
Van: Elena Van Leuven
Met: Eva March & Jilly Lukkesen
Productie -en regie assistent: Febe Cosyman
Dramaturgie: Hannah Tilquin & Lotte Vrancken
Geluid: Lise Daelemans
Begeleiding: Janni van Goor
Foto: Shae De Tar
Met dank aan: Eurudike De Beul, Cornelia van Lierop, Eva Van Leuven, Aaron Lapeirre, Sofie Verclyte, Nest, Tinnenpot Theater en Toneelacademie Maastricht.

Reserveren is verplicht en kan via: info@tinnenpot.be
Tickets te betalen aan de kassa: €8 (studenten €5)

+ Meer details »
 

Your Heart is Gold

JUNI

 

Middels hits van Neil Young en zijn eigen muziek vertelt eddie een muzikaal verhaal over het/zijn leven.

Reeds 25 jaar actief met muziek maken. Na een tussenpoos van 10 jaar van werken met paarden het roer om...terug naar de muziek. Na het dumpen van "regeltjes" begon eddie ook eigen nummers te schrijven en herontdekte Neil Young. 

Een hartverwarmend optreden met een intieme sfeer en goede muziek.

Neem ook eens een kijkje op http://eddielives.wixsite.com/music

+ Meer details »
 

Bonbonniere Concerten - Klassiek voor iedereen.

APRIL  |  MEI  |  JUNI

 

Timur Sergeyenia

 
wil alle sonates van Beethoven spelen op zondag namiddag, iedere maand één en ook een Kerstconcert in het teken van Mozart en een nieuwjaarsconcert dat Shubert belicht. u hoeft dus niet met Timur mee te reizen "all over the world" voor een piano concert of een master classvan de klaviervirtuoos.
 
Timur SERGEYENIA - klaviervirtuoos, Uw muzikale gastheer
In 2017 viert Timur Sergeyenia het 40-jarig jubileum van zijn concertcarrière. Hij volgde piano vanaf zijn derde aan het Conservatorium te Minsk. Op 7-jarige leeftijd trad hij op als solist samen met het Nationaal Orkest van Wit-Rusland. De veelbelovende virtuoze pianist/componist mocht in 1979 de Sovjetunie vertegenwoordigen op het eerste Wereldforum voor jonge kunstenaars in Sofia. Sindsdien concerteerde hij meermaals wereldwijd in de bekendste concerttempels. Momenteel woont hij in Gent en werkt als docent Piano aan het LUCA School of Arts (Lemmensinstituut Leuven ) en als professor voor piano aan de internationale muziekacademie "Theodor Leschetyzky" in Wenen (Oostenrijk).
 

+ Meer details »
 

Het Arion Trio & Timur Sergeyenia CONCERT

JUNI

 

ARION: legendarisch Grieks musicus uit de 7de eeuw v.c.Na een geslaagde tournee in Italië werd hij beroofd en overboord gegooid. Een dolfijn, diep ontroerd door Arions prachtige muziek, ving hem op en bracht hem veilig aan wal in Korinthië.

Het Arion Trio en Timur Sergeyenia spelen:
 

Programma

 

Concert in Memoriam Anny De Ro

 Jean Sibelius: Nostalgie voor strijktrio

Ludwig van Beethoven: strijktrio in G-dur Opus 9 Nr.1

Stefaan Bataille: Styx voor strijktrio 

 

Arion Trio: 
Mikhail Bezverkhni, viool

Sergio Agreda De Ro, altviool

Stefaan Bataille, cello

+ Meer details »
 

HOOFDSTROOM

JUNI

 

'Hoofdstroom' is het alias van Edward Huyghe, een vijfentwintigjarige Gentse zanger en gitarist. De naam is een knipoog naar zijn voorzichtige en soms vergeefse pogingen - als kritische muziekfanaat - om aan de mainstream te ontsnappen.

Het resultaat is een mengvorm van folk en indie met een vleugje hiphop onder de bemoediging van een bescheiden loop station.

+ Meer details »
 

Toujours aimer - liefde voor Edith Piaf

MEI  |  JUNI

 

Leen Heylen en Rein De Vos gaan samen op een muzikale tocht doorheen het liefdesleven van Edith Piaf. Een uitdagend avontuur, net zoals het leven van de Franse chansonnière. De 'Bonbonnière' in Tinnenpot is gemaakt voor Franse chansons en dus dé ideale locatie!

Leen Heylen brengt je, samen met accordeonist Rein De Vos terug naar het Parijs van de jaren '50.

 

 

 

 


+ Meer details »
 
  1

 

 

 

Bookmark and Share

 

In de kijker

NIEUWS

Volg ons op facebook