JUNI

 

 

CREATE DANSSPEKTAKEL

JUNI

 

Dansgroep  CREATE ( 4 j tot …) slaagt er jaar na jaar in om een prachtig dansspektakel te brengen.

De dansgroep, onder de deskundige leiding van Franca Vanderhaeghe, brengt verschillende choreografieën die hun oorsprong vinden in diverse culturen en tijdperken.

Dansgroep CREATE kan op een groot aantal sympathisanten rekenen die zich belangeloos inzetten met het maken van de kostuums, het verzorgen van de verlichting, de grime, etc. De jaarlijkse voorstelling is dan ook de belangrijkste fondsenwerving van deze dansgroep. 

+ Meer details »
 

VIOOLOPMAAT

JUNI

 

 VioolOpMaat wordt gevormd door een groep enthousiaste violisten van 3 jaar tem 50 jaar. Ook dit jaar beloven zij een spetterende editie voor hun groot zomer-concert. Jong en oud vindt elkaar in de muziek terug.

Met hun versies van de mooiste parels uit de filmmuziek, creeëren  zij een unieke sfeer die alle harten verovert. 

+ Meer details »
 

BIL MATCH

MEI  |  JUNI

 

Belgische Improvisatie Liga

Reeds meer dan 20 jaar speelt BIL improvisatietheater in een uniek Canadees concept.

Het hart en de ziel van de BIL kan je zien in de matchen. Stap de zaal binnen en je waant je meteen in een ijshockeywedstrijd. Een patinoir, twee enthousiaste teams in hockeytenue, drie strenge scheidsrechters, een pianist en een vlotte ceremoniemeester...

 

 

+ Meer details »
 

Toujours aimer - liefde voor Edith Piaf

JUNI

 

Leen Heylen en Rein De Vos gaan samen op een muzikale tocht doorheen het liefdesleven van Edith Piaf. Een uitdagend avontuur, net zoals het leven van de Franse chansonnière. De 'Bonbonnière' in Tinnenpot is gemaakt voor Franse chansons en dus dé ideale locatie!

Leen Heylen brengt je, samen met accordeonist Rein De Vos terug naar het Parijs van de jaren '50.

 

 

 

 


+ Meer details »
 
  1

 

 

 

Bookmark and Share

 

In de kijker

NIEUWS

Volg ons op facebook