JUNI

 

 

20 jaar wereldkoor KWIMBA

JUNI

 

20 jaar wereldkoor Kwimba:
“Gentse Muren Spreken”
“Koom moar binnen en doe gelijk da de tuis zijt”
Gent, stad van sappige spreuken en sprekende muren. We trokken de straten in en luisterden naar de verhalen die de stad ons te vertellen had. We lieten ons meeslepen in beelden van vriendschap en liefde, recht en onrecht, geluk en protest…
Allemaal kleurrijke getuigenissen die we omzetten in muziek van veraf en dichtbij. Benieuwd hoe de stad ons heeft geïnspireerd?

+ Meer details »
 

CREATE DANSSPEKTAKEL

JUNI

 

Dansgroep  CREATE ( 4 j tot …) slaagt er jaar na jaar in om een prachtig dansspektakel te brengen.

De dansgroep, onder de deskundige leiding van Franca Vanderhaeghe, brengt verschillende choreografieën die hun oorsprong vinden in diverse culturen en tijdperken.

Dansgroep CREATE kan op een groot aantal sympathisanten rekenen die zich belangeloos inzetten met het maken van de kostuums, het verzorgen van de verlichting, de grime, etc. De jaarlijkse voorstelling is dan ook de belangrijkste fondsenwerving van deze dansgroep. 

+ Meer details »
 

George Gershwin Rhapsody in Blue - GRUPETTO

JUNI

 

De muzikale kameleons van GRUPETTO wisselen meermaals van instrument, van Swanee over Rhapsody in Blue en van het pianoconcerto in F tot zijn laatste song.

Tapdanser, zanger en acteur Serge Hamers bezingt de hechte vriendschap tussen Gershwin en zijn dansende muze Fred Astaire.

‘George Gershwin: Rhapsody in Blue’: een muzikale ode aan de vriendschap in een regie van Walter Janssens (Kommil Foo, Ulthima Thule, Theater Malpertuis, … ).

Grupetto is:

Jo Vercruysse: viool, trompet, klein slagwerk

Henk Soenen: klarinetten en saxofonen

Bruno De Schaepdrijver: altviool en bastuba

Valentijn Biesemans: cello, trombone en zingende zaag

Jan Lust: piano

Met: 

Serge Hamers: tapdans, acteur, zang

Regie: Walter Janssens

+ Meer details »
 
  1

 

 

 

Bookmark and Share

 

NIEUWS

Volg ons op facebook