MEI

 

 

KRANTENKOPPEN - showkoor Enchante

MEI

 

Met trots presenteren vzw ARTBIJ en Showkoor Enchanté u voor het het vierde jaar op rij een ontspannende, avondvullende show met maar liefst 34 enthousiaste, jonge mensen én een liveband die van plan zijn om het podium in Theater Tinnenpot al zingend en dansend te doen daveren.

Een daverend podium gaat hand in hand met een daverend applaus en daarvoor zoeken zij naar het beste publiek van Gent en omstreken. Laat je meeslepen in een boeiende liveshow met herkenbare hits en classics die de drang om uit je stoel te springen onhoudbaar maken.

Mis dit niet en koop nu uw tickets via www.showkoorenchante.be

De ticketprijzen zijn €16 standaardtarief en €12.50 voor studenten.

 

+ Meer details »
 

MOTS Gourmand - gastronomische voorstelling in het Frans

MEI

 

toneel – poëzie – chanson Compagnie Théâtre Octobre (Lomme, Frankrijk)

Op uitnodiging van Alliance française Oost-Vlaanderen brengt het theatergezelschap Théâtre Octobre uit Lomme (Frankrijk) een poëtische en muzikale theatervoorstelling in het Frans rond gastronomie, lekker eten, koken en tafelen. Vier acteurs en een muzikant brengen een spetterende voorstelling waarin sketches, gedichten en chansons van hedendaagse Franstalige auteurs mekaar afwisselen.

Of men het nu graag heeft of niet, koken en eten (goed, slecht, snel, traag, driemaal per dag als alles goed gaat) neemt elke dag heel wat tijd in beslag. Onze dagelijkse spijzen zijn een bron van genot, een vraagstelling en een onuitputtelijk gespreksonderwerp. De tijd en de middelen die we eraan besteden zeggen iets over onze persoonlijkheid en over de toestand van de wereld. Zonder zich al te ernstig te nemen, of soms toch, is « Mots gourmands » een prikkelend festijn van gerechten en woorden, een heerlijke culinaire en literaire reis.

Théâtre Octobre speelt een wat ingekorte versie van deze voorstelling voor de leerlingen die deelnemen aan het Festival Artscène (2-4 mei 2019) (Theaterfestival Frans vreemde taal voor jongeren, een organisatie van Roeland vzw). Als partner van dit festival biedt Alliance française Oost-Vlaanderen deze voorstelling aan tijdens de openingszitting van het festival.

woensdag 1 mei 2019 om 20u00
Theater Tinnenpot

info en reserveringen : https://af-ovl.be/blog/2019/02/09/1-mei-2019mots-gourmands/
 

+ Meer details »
 

Ze zijn me vergeten

MEI

 

ZE ZIJN ME VERGETEN Naar de novelle FIRS van Eric Schneider
Spel: Frans Maas.
Regie: Ursul de Geer.

Een oude man staat voor de spiegel. Zijn turbulente leven is stilgevallen, de lichten ge-doofd, het applaus is slechts herinnering.
Kwetsbaar maar met onverholen ijdelheid blikt de oude acteur terug op zijn carrière:
de hoogtepunten en teleurstellingen, zijn seksuele escapades, de bizarre wendingen en de lachwekkende momenten.
Alleen zijn dementerende vrouw, vroeger een gevierde actrice met beroemde toneelou-ders èn de flessen wijn in het gootsteenkastje houden hem nog op de been.

+ Meer details »
 

CONCERT in memoriam Anny De Ro door ARION TRIO i.s.m. Emmanuel Luciano Crombeen

MEI

 

Mikhail Bezverkhni, viool  (winnaar Koningin Elisabethwedstrijd 1976)
Emmanuel Luciano Crombeen, viool - altviool
Sergio Agreda De Ro,altviool
Stefaan Bataille,cello
Jo Decaluwe,voordracht gedicht van “Requiem”
 Programma
 
“Tussen licht en donker” Een muzikale pelgrimstocht van de Belgische componist Stefaan Bataille. Zijn muziek is veelal een stroom vol melancholie waarbij hartverscheurende wanhoopskreten uiteindelijk uitmonden in een kosmische verstilling. 
Componist en dichter: Stefaan Bataille
 
My Prayer
Styx

Pauze
 
Requiem
Pomni
 
 

+ Meer details »
 

BIL MATCH

MEI  |  JUNI

 

Belgische Improvisatie Liga

Reeds meer dan 20 jaar speelt BIL improvisatietheater in een uniek Canadees concept.

Het hart en de ziel van de BIL kan je zien in de matchen. Stap de zaal binnen en je waant je meteen in een ijshockeywedstrijd. Een patinoir, twee enthousiaste teams in hockeytenue, drie strenge scheidsrechters, een pianist en een vlotte ceremoniemeester...

 

 

+ Meer details »
 
  1

 

 

 

Bookmark and Share

 

NIEUWS

Volg ons op facebook