DECEMBER

 

 

Demsey en Het Geheim Geheimschap

DECEMBER

 

Humoristisch meespeeltheater voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Het Geheim Geheimschap legt aan kinderen de leugens bloot die volwassenen dagelijks maken. Ze doen aan onderzoeksjournalistiek. Door gerichte open vragen te stellen aan de kinderen, vertellen zij in de vorm van meespeeltheater wat volwassenen precies uitspoken als de kinderen niet in de buurt zijn. Wat doet de directeur in zijn gesloten bureau? Wat is het échte beroep van je moeder? Waarom is het belangrijk dat kinderen vroeg in hun bed moeten kruipen?
Acteur Dempsey Hendrickx (bekend van het kinderprogramma Helden) en de improspelers van meespeeltheater KNIP kunnen door hun jarenlange ervaring als geen ander kinderen meenemen in elk verhaal. Deze meestervertellers schuwen geen enkele input van de kinderen. De vraag is echter, zijn de kinderen klaar om zelf deel te worden van het Geheim Geheimschap? 

+ Meer details »
 

Secrets in the Night Sky

DECEMBER

 

Secrets in the Night Sky   UITVERKOCHT !

About Jay begon twee jaar geleden als een wild idee van Céline Herregods en Kim De Baere. Niet alleen qua samenzang hebben deze twee vriendinnen elkaar gevonden, hun hechte band naast het podium zorgt voor een unieke blend. Samen met gitarist Benjamin De Baere, brengt deze band akoestische meerstemmige nummers over liefde, uitbundige vreugde en groot en klein verdriet.

Weekend Stranger is de artiestennaam van Jochen Sansen. Vorig jaar werd hij uitgeroepen tot winnaar van Showcase Oudenaarde. Met zijn oprechte muziek probeert hij het publiek te raken en dichter bij elkaar te brengen.

Op 6 december brengen zij samen "Secrets in the night sky", een dubbelconcert vol luistermuziek in een winters jasje. Zowel eigen werk als zorgvuldig gekozen covers staan deze avond op het programma in het gezellige kader van Theater Tinnenpot.
 

+ Meer details »
 

The Family Band

DECEMBER

 

 Een woonkamer, familie en een hele hoop instrumenten: meer heeft deze creatieve bende muzikanten niet nodig. The Family Band bestaat uit nichten en neven, broers en zussen die in woonkamers over heel Vlaanderen repeteren. Samen zetten ze elk nummer naar hun hand: van The Beatles over Boudewijn De Groot tot Queen. Heerlijk meerstemmige covers om je vingers van af te likken.

+ Meer details »
 

White Winter Klassiek

DECEMBER

 

Met 'White Winter Klassiek' slaan sopranen Liudmilla Velinskaya en Valerie Pieters en pianiste Veera Voordeckers de handen in elkaar om een afwisselend klassiek programma te brengen. Liederen van Schubert, zijn late klavierwerken, virtuoze opera-aria's van Rossini, Bellini en Donizetti: alles komt aan bod. Soms ingetogen, soms dramatisch, maar altijd meeslepend. Een veelzijdig programma dat zelfs de donkerste winterdagen oplicht.
 

+ Meer details »
 

SPEKKEN KINDERTHEATER FESTIVAL

DECEMBER  |  JANUARI

 

 


 

SPEKKEN

KINDERTHEATERFESTIVAL

Kerstvakantie 2019

Op 21, 22, 23, 26, 27, 28, 29 en 30 december 2019 en 2 en 3 januari 2020.

Spekken Kerst hoeven we al niet meer aan u voor te stellen. Laat je verrassen door het aanbod van deze editie! Geschikt voor veelproevertjes tussen 2 en 12 jaar en uiteraard ook voor papa's en mama's, oma's 'n opa's, nichtjes en neefjes...

VOOR ALLE INFO EN RESERVATIES:   www.spekken.be en telefonisch op 09/233 77 88

 

+ Meer details »
 
  1

 

 

 

Bookmark and Share

 

In de kijker

NIEUWS

Volg ons op facebook