MAART

 

 

"Walther | Theater Tinnenpot"

MAART

 

Walther, de Gentse Indie band rond Hannes Walther Cuyvers komt naar Theater Tinnenpot! Naar aanloop van hun debuut EP, komen ze reeds enkele nieuwe nummers voorstellen in de intieme setting van de Bonbonniere zaal.


Humo: "Een groep die ertoe bijdroeg dat de jury het in Edegem achteraf had over ‘de beste preselectie in vele jaren’. Ze brachten – mocht u zich daar iets bij kunnen voorstellen – elektronisch getinte folk met elektrische gitaar en geborstelde drums. Nick Drake, mocht die in 1998 geboren zijn. Zoiets. Het had iets David Lynch- achtigs.”


Studio Brussel: "Doet denken aan een dromerige, folky versie van Fleetwood Mac. Wie weet hebben ze wel een even mooie carrière in het vooruitzicht...”


Winnaar Bax Music 'We Support Your Stage' 2017 

Geselecteerd voor De Nieuwe Lichting (Studio Brussel) 2018 
 Halve finalist Humo's Rock Rally 2018

+ Meer details »
 

CALLING BLUE JAY

MAART

 

Bevreemdende altfolk, intiem en bitterzoet

CALLING BLUE JAY is het muzikale project van Belgische singer-songwriter Marieke De Keukelaere begeleid door Letse violist Maris Peterlevics met als thuisbasis Londen. De muziek kan omschreven worden als atmosferische altfolk/droompop met een rauw kantje, zowel hypnotiserend als energiek. Als luisteraar word je meegenomen naar een etherisch muzikaal landschap ergens tussen de woestijn en de zee waar niets is wat het lijkt. Calling Blue wordt wel eens vergeleken met Cat Power, Beth Gibbons en een iets duistere versie van Laura Marling. 'Indigo Dreams' is de opvolger van debuutalbum 'Woods' (release 2015) en komt uit op 22 februari. Twee nummers werden reeds publiek gemaakt waaronder ook 'The City Shake' dat airplay ontving op BBC 6. Op 22 maart presenteren ze het volledige album, ter gelegenheid met extra muzikanten.

+ Meer details »
 

Next to Normal Musical Promitheus

MAART

 

‘Next To Normal’ brengt het fictieve verhaal van een standaardgezin in de periferie van de stad. Wonend in een alledaagse wijk, lijken Dan en Diana het allemaal voor elkaar te hebben. Huisje, tuintje en, jawel, ook kinderen, Gabe en Natalie. Maar… schijn bedriegt. Het duurt niet lang voor de eerste barstjes in deze mooie façade verschijnen. De Goodmans gaan namelijk gebukt onder de mentale toestand van Diana. Reeds zestien jaar valt ze na een piekperiode telkens weer in een diep dal. Een gevolg van een bipolaire stoornis... 

+ Meer details »
 

Rookie Comedy (for kids)

FEBRUARI  |  MAART

 

De voorstelling van Rookie Comedy brengt comedy op maat van kinderen. Verder willen we er nog niet zoveel andere zaken over verklappen. Een publiek vanaf 10 jaar maakt op speelse wijze kennis met comedy en cabaret. Een topteam van (jongeren)entertainers werkt voor en achter de schermen aan een show die net genoeg amuseert, informeert en misschien af en toe een beetje jongleert. De eerste kijk in de leefwereld van recente testkonijnen uit het 5e en 6e leerjaar en 1e en 2é middelbaar sloegen ons alvast met verbazing. Voer genoeg voor een comedyvoorstelling 100% gemaakt voor kinderen, waarbij de ouders geregeld ook van hun stoel zullen vallen. Beloofd.
Peter Hens, gekend van ‘Voor De Leeuwen’ op één, leerkracht van opleiding en met heel wat ervaring voor een (jonger) publiek, zal de ziel uit zijn lijf en de pannen van het dak spelen om de zaal (van jong tot oud) voor hem te winnen.
Laat jouw kinderen dus kennismaken met stand-up comedy met onderwerpen die in hun leefwereld heel belangrijk zijn. En oh ja, af en toe een grappig liedje. Ook dat.
 

+ Meer details »
 

BIL MATCH

FEBRUARI  |  MAART

 

Belgische Improvisatie Liga

Reeds meer dan 20 jaar speelt BIL improvisatietheater in een uniek Canadees concept.

Het hart en de ziel van de BIL kan je zien in de matchen. Stap de zaal binnen en je waant je meteen in een ijshockeywedstrijd. Een patinoir, twee enthousiaste teams in hockeytenue, drie strenge scheidsrechters, een pianist en een vlotte ceremoniemeester...

 

 

+ Meer details »
 

Toujours aimer - liefde voor Edith Piaf

MAART

 

Leen Heylen en Rein De Vos gaan samen op een muzikale tocht doorheen het liefdesleven van Edith Piaf. Een uitdagend avontuur, net zoals het leven van de Franse chansonnière. De 'Bonbonnière' in Tinnenpot is gemaakt voor Franse chansons en dus dé ideale locatie!

Leen Heylen brengt je, samen met accordeonist Rein De Vos terug naar het Parijs van de jaren '50.

 

 

 

 


+ Meer details »
 
  1

 

 

 

Bookmark and Share

 

NIEUWS

Volg ons op facebook