APRIL

 

 

Pamina en niks anders

APRIL

 

In 2019 viert het Fluitenkwartet Pamina, een kamermuziekgroep bestaande uit 4 professionele fluitisten, haar 20 jaar bestaan.

Christine Achten, Joke Jodts, Leen Indigne en Daniëlla Leleu willen hun jubileum vieren met een nieuwe muziektheaterproductie waarin ze de naam van hun kwartet ‘Pamina’ als uitgangspunt nemen.
Het vrouwelijk personage uit ‘de Toverfluit’ van Wolfgang Amadeus Mozart groeit in het operalibretto uit tot een rijpe vrouw en bereikt met vallen en opstaan een eigen evenwicht tegenover haar dominante moeder. Een thema van alle tijden.

Schrijver en toneelauteur Erik Vlaminck, recentelijk nog in de belangstelling met zijn nieuwste roman “De Zwarte Brug” en de theaterproductie “De Wattman”, heeft hiervoor de theatertekst geschreven.
“Pamina en niks anders” is een eigentijds verhaal over een moeder-dochter relatie, een relatie die onder druk staat omdat de dochter haar eigen weg gaat, een relatie waarin zowel liefde als verwijten naar boven komen, een relatie waarin antwoorden gezocht worden op vele ongestelde vragen, een relatie waarin geheimen veel te lang gekoesterd werden, kortom een relatie van alle tijden onder gewone mensen zoals u en ik. Diepgang en humor versterken mekaar en raken de toehoorders in hun diepste wezen.

Actrice Karen De Visscher neemt de dubbele moeder- en dochterrol voor haar rekening, onder de regie van de ervaren actrice, docente en theaterregisseur Rita Wouters.

 

+ Meer details »
 

Silas en De Spreeuwen - ALBUMVOORSTELLING

APRIL

 

Silas Van Laeken trok zich terug in een bos in de Ardennen, weg van de alledaagse drukte. Hij kwam terug met een schrift vol nieuwe verhalen over plezier, verderf en gunt u een blik in zijn wereld. Samen met De Spreeuwen - Rik Vanaelstt, Mattias Vanhoecke en Annebelle Dewitte - vulden ze een prachtig album en dat stellen ze graag aan u voor.
Rauw, eerlijk en ongegeneerd passioneel, meer kunt ge niet te verwachten.

www.facebook.com/events/396725304397115/

 

+ Meer details »
 
  1

 

 

 

Bookmark and Share

 

NIEUWS

Volg ons op facebook