MAART

 

 

"Walther | Theater Tinnenpot"

MAART

 

Walther, de Gentse Indie band rond Hannes Walther Cuyvers komt naar Theater Tinnenpot! Naar aanloop van hun debuut EP, komen ze reeds enkele nieuwe nummers voorstellen in de intieme setting van de Bonbonniere zaal.


Humo: "Een groep die ertoe bijdroeg dat de jury het in Edegem achteraf had over ‘de beste preselectie in vele jaren’. Ze brachten – mocht u zich daar iets bij kunnen voorstellen – elektronisch getinte folk met elektrische gitaar en geborstelde drums. Nick Drake, mocht die in 1998 geboren zijn. Zoiets. Het had iets David Lynch- achtigs.”


Studio Brussel: "Doet denken aan een dromerige, folky versie van Fleetwood Mac. Wie weet hebben ze wel een even mooie carrière in het vooruitzicht...”


Winnaar Bax Music 'We Support Your Stage' 2017 

Geselecteerd voor De Nieuwe Lichting (Studio Brussel) 2018 
 Halve finalist Humo's Rock Rally 2018

+ Meer details »
 

CALLING BLUE JAY

MAART

 

Bevreemdende altfolk, intiem en bitterzoet

CALLING BLUE JAY is het muzikale project van Belgische singer-songwriter Marieke De Keukelaere begeleid door Letse violist Maris Peterlevics met als thuisbasis Londen. De muziek kan omschreven worden als atmosferische altfolk/droompop met een rauw kantje, zowel hypnotiserend als energiek. Als luisteraar word je meegenomen naar een etherisch muzikaal landschap ergens tussen de woestijn en de zee waar niets is wat het lijkt. Calling Blue wordt wel eens vergeleken met Cat Power, Beth Gibbons en een iets duistere versie van Laura Marling. 'Indigo Dreams' is de opvolger van debuutalbum 'Woods' (release 2015) en komt uit op 22 februari. Twee nummers werden reeds publiek gemaakt waaronder ook 'The City Shake' dat airplay ontving op BBC 6. Op 22 maart presenteren ze het volledige album, ter gelegenheid met extra muzikanten.

+ Meer details »
 

GEEN LICHT ZONDER SCHADUW

MAART

 

 Aziz heeft een vrouw verkracht. Het was niet de eerste keer dat zijn omgang met vrouwen hem in contact bracht met justitie. Hugo vertoefde door fraude en afpersing even in een financieel paradijs. Beide heren vlogen achter de tralies. Maar wat nu? Wat gebeurt er met hen in de gevangenis? Krijgen Aziz en Hugo na de detentie hun leven terug op de rails? En zijn de slachtoffers tevreden? Hoe reageert hun omgeving? Het publiek wordt uitgedaagd actief mee te denken en helpen.

 

+ Meer details »
 

Mikhail Bezverkhni "Homage aan Bach".

MAART

 

 Ter gelegenheid van de geboorteverjaardag van J.S. Bach (1685) brengt Mikhaïl in een drie uur durend programma met twee pauzes, alle Sonaten en Partita's voor viool solo. 

+ Meer details »
 

Next to Normal Musical Promitheus

MAART

 

‘Next To Normal’ brengt het fictieve verhaal van een standaardgezin in de periferie van de stad. Wonend in een alledaagse wijk, lijken Dan en Diana het allemaal voor elkaar te hebben. Huisje, tuintje en, jawel, ook kinderen, Gabe en Natalie. Maar… schijn bedriegt. Het duurt niet lang voor de eerste barstjes in deze mooie façade verschijnen. De Goodmans gaan namelijk gebukt onder de mentale toestand van Diana. Reeds zestien jaar valt ze na een piekperiode telkens weer in een diep dal. Een gevolg van een bipolaire stoornis... 

+ Meer details »
 

BIL MATCH

MAART

 

Belgische Improvisatie Liga

Reeds meer dan 20 jaar speelt BIL improvisatietheater in een uniek Canadees concept.

Het hart en de ziel van de BIL kan je zien in de matchen. Stap de zaal binnen en je waant je meteen in een ijshockeywedstrijd. Een patinoir, twee enthousiaste teams in hockeytenue, drie strenge scheidsrechters, een pianist en een vlotte ceremoniemeester...

 

 

+ Meer details »
 

Toujours aimer - liefde voor Edith Piaf

MAART

 

Leen Heylen en Rein De Vos gaan samen op een muzikale tocht doorheen het liefdesleven van Edith Piaf. Een uitdagend avontuur, net zoals het leven van de Franse chansonnière. De 'Bonbonnière' in Tinnenpot is gemaakt voor Franse chansons en dus dé ideale locatie!

Leen Heylen brengt je, samen met accordeonist Rein De Vos terug naar het Parijs van de jaren '50.

 

 

 

 


+ Meer details »
 
  1

 

 

 

Bookmark and Share

 

NIEUWS

Volg ons op facebook