JANUARI

 

 

"2 flikken"

JANUARI

 

‘2 flikken’ van Keith Huff -de auteur van ‘House of Cards’!- is een Nederlandstalige première voor Vlaanderen!

Met Bert Cosemans en Bart Van Avermaet.

 

2 flikken. 2 jeugdvrienden die ervan droomden om Starsky & Hutch te zijn. De ene rechttoe rechtaan met een drankverleden, de andere worstelend met de veranderde politie-aanpak.

 

Vandaag de dag willen mensen helden bij de politie. Helden die in één oogopslag het onderscheid kunnen maken tussen goed en kwaad. Als ze dat willen… krijgen ze dat.”

 

Dit stuk van ‘House of Cards’ en ‘Mad Men’-auteur Keith Huff, dat in première ging op Broadway met Daniel ‘James Bond’ Craig en Hugh Jackman in de hoofdrollen, is een verhaal over vriendschap, loyaliteit en verraad dat je in spanning houdt tot het einde.

‘2 flikken’ is een briljant, broeierig misdaaddrama, vol vernuft én humor.

 

Regie: Robert Sian.

+ Meer details »
 

BOMANS Stand up Tragedy

JANUARI

 

Acteur ERIK VAN HERREWEGHE actualiseert gepassioneerd het werk van de spitse schrijver, de heerlijke humorist, de meesterlijke mediaman en Nederlandse taalkunstenaar GODFRIED BOMANS die Vlaanderen en Nederland in de ban hield tussen 1945 en 1971.  
Dit multimediaal belevingstheater is te gast bij Tinnenpot en niet te missen !

+ Meer details »
 

MARCELLINO

JANUARI  |  FEBRUARI

 

HENDRIK LEBON, danser/acteur bij Les Ballet C de la B, brengt MARCELLINO een soloprogramma waarbij hij zang, dans, muziek en theater mixt in een eigenzinnige fantasiewereld, caleidoscopisch en humoristisch van aard. Marcellino, een ongekende jongen , staat op een dag aan de deur en is niet meer weg te krijgen. Hoe op een kleine seconde je leven er plots anders uit kan zien...

Foto: Tuur Uytenhove

Extra opvoering!!! 6 februari om 20u00 !!!

+ Meer details »
 

Toujours aimer - liefde voor Edith Piaf

JANUARI  |  FEBRUARI

 

Leen Heylen en Rein De Vos gaan samen op een muzikale tocht doorheen het liefdesleven van Edith Piaf. Een uitdagend avontuur, net zoals het leven van de Franse chansonnière. De 'Bonbonnière' in Tinnenpot is gemaakt voor Franse chansons en dus dé ideale locatie!

Leen Heylen brengt je, samen met accordeonist Rein De vos terug naar het Parijs van de jaren '50.

 

 

 

 


+ Meer details »
 

SPEKKEN KINDERTHEATER FESTIVAL

JANUARI

 

 


 

SPEKKEN

KINDERTHEATERFESTIVAL

Kerstvakantie 2017

Van 26/12 2017 tot en met 6/01/2017 ( niet op 31/12 en 1/1 ).

Spekken Kerst hoeven we al niet meer aan u voor te stellen. Laat je verrassen door het aanbod van deze editie en wees er snel bij ! Tijdens en tussen de voorstellingen door kunnen de kinderen aanschuiven aan de 'crea'tafels in het Binnenhof waar ze mee knutselen , of genieten van een pannekoek.

VOOR ALLE INFO EN RESERVATIES:   www.spekken.be en telefonisch op 09/233 77 88

 

+ Meer details »
 

Bonbonniere Concerten - Klassiek voor iedereen.

JANUARI  |  FEBRUARI  |  MAART  |  APRIL

 

Timur Sergeyenia

 
wil alle sonates van Beethoven spelen op zondag namiddag, iedere maand één en ook een Kerstconcert in het teken van Mozart en een nieuwjaarsconcert dat Shubert belicht. u hoeft dus niet met Timur mee te reizen "all over the world" voor een piano concert of een master classvan de klaviervirtuoos.
 
Timur SERGEYENIA - klaviervirtuoos, Uw muzikale gastheer
In 2017 viert Timur Sergeyenia het 40-jarig jubileum van zijn concertcarrière. Hij volgde piano vanaf zijn derde aan het Conservatorium te Minsk. Op 7-jarige leeftijd trad hij op als solist samen met het Nationaal Orkest van Wit-Rusland. De veelbelovende virtuoze pianist/componist mocht in 1979 de Sovjetunie vertegenwoordigen op het eerste Wereldforum voor jonge kunstenaars in Sofia. Sindsdien concerteerde hij meermaals wereldwijd in de bekendste concerttempels. Momenteel woont hij in Gent en werkt als docent Piano aan het LUCA School of Arts (Lemmensinstituut Leuven ) en als professor voor piano aan de internationale muziekacademie "Theodor Leschetyzky" in Wenen (Oostenrijk).
 

+ Meer details »
 
  1

 

 

 

Bookmark and Share

 

In de kijker

NIEUWS

Volg ons op facebook